Over ons

In 2018 deden we met een nieuw team, maar met een vertrouwd teamnummer, mee aan de Roparun. We haalden in totaal 25.000 euro op voor de Roparun. Ook in 2019 deden we met ons inmiddels vertrouwde teamnummer 335 mee.

De 2019 editie was wederom een schitterende editie waarbij we na afloop 22.500 euro richting de Roparun over konden maken.

En ook in 2020 gaan we weer van start vanuit Parijs. Met ons vertrouwde teamnummer 335. Hou deze website (en Facebook) in de gaten voor al het nieuws omtrent ons team. Doneren op ons team kan via de donatiesite https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/335

Facebook : https://www.facebook.com/jatogniettan/
Twitter : https://twitter.com/jatogniettan
Instagram : https://www.instagram.com/roparunteamjatogniettan/

4 comments

 1. Geachte collega-Roparunners,

  Ik neem dit jaar voor de 5e keer deel als loper aan de Roparun Parijs-Rotterdam, als enig Belgisch lid van Team100 uit Rotterdam.
  Vorige jaren werd ik altijd door het team opgepikt op zaterdagvoormiddag op de parking Hotel Van der Valk Nazareth.
  Dit jaar vertrekt het team echter op al op vrijdag en ben ik op zoek naar een alternatieve manier om de startplaats in Parijs te bereiken. Ik heb gemerkt dat heel wat teams een pits/plasstop maken op de parking Van der Valk Nazareth op zaterdag.
  Vandaar mijn vraag: “Kan ik met jullie team meerijden op zaterdag van Nazareth tot de startplaats in Parijs?”
  Alvast Bedankt, Ward Kerckaert 06/53647225 0032496/123261

 2. Hallo Ward,

  Wij vertrekken ook al op vrijdag richting Parijs. Hopelijk heb je meer succes bij een ander team met je vraag. Succes met de Roparun!

  Jeroen

 3. Ik heb op Tweede Pinksterdag (10 juni 2019) de doorkomst van diverse teams gefotografeerd tussen Barendrecht en de Heinenoordtunnel. Ook jullie team staat op enkele foto’s. Ze zijn hier te vinden en eventueel ook te downloaden: https://tinyurl.com/roparun-2019.

  De foto’s geef ik jullie rechtenvrij. Je kunt ermee doen wat je wilt.

  Veel plezier ermee!

  Enne……… jullie zijn echt allemaal kanjers!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *