Rotterdamse puzzelrun

Denk jij dat jij Rotterdam goed kent? Doe dan mee met onze puzzeltocht!Op 6 en 7 maart organiseert Roparunteam Jatogniettan?! een coronaproof puzzeltocht rondom de binnenstad Rotterdam. Het enige wat je van ons te zien krijgt is een afbeelding van een plek in Rotterdam.En zo moet jij de kortste weg zien te vinden.

In totaal zijn er inclusief start/finish 5 locaties en is het mogelijk om binnen 9,5 km weer terug te zijn (lukt je dat of doe je er toch langer over?) Voor degene die de kortste weg weet hebben we een leuke prijs.We starten vanaf 10:00 uur, maar afhankelijk van de dan geldende coronaregels krijg je de donderdag ervoor je precieze starttijd door. Vooralsnog kan je je daarom alleen individueel of in duo’s inschrijven.

Weet je de weg niet naar de volgende locatie? Dan kan je voor € 0,50 een hint kopen dus vergeet ook niet om op de dag zelf wat contant geld mee te nemen. En natuurlijk je telefoon voor leuke foto’s onderweg, maar niet stiekem de route zoeken hé 😉Maar kan je dit weekend niet, wees dan niet getreurd. Want we organiseren de hele maand maart ook een virtuele pleinenloop. Namelijk via Noordplein, Oostplein, Zuidplein en Westplein.Loop je ze allemaal in 1x (ongeveer 13 kilometer) of splits je het op? Het maakt niet uit.

Wel krijg je van ons foto opdrachten en vragen mee. Graag ontvangen we de leukste foto’s en antwoorden want ook hier zetten wij weer leuke prijzen tegenover.Stuur een mail naar nikkivanalem@hotmail.com en geef door aan welke run je mee wilt doen. Zowel de virtuele als de puzzeltocht kosten € 7,50 en de opbrengst gaat volledig naar de Roparun. Wil je allebei de edities lopen dan krijg je een tikkie van € 12,50.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *