Alle informatie op een rijtje

********************************************************
Alle informatie op een rijtje
********************************************************

Vanaf de start aanstaande zaterdag om 14:24 hoef je jezelf niet af te vragen waar we zijn. We beseffen dat het thuisfront wel wil weten hoe het met ons gaat en daarom zijn we via socialmedia en de radio te volgen.

We zetten nog een keer alles op een rijtje:

Op de website van de Stichting Roparun zie je waar we op de route zijn https://roparunlive.nl/ (ten overvloede, we zijn team 335)

Op RTV Lansingerland zijn we het hele weekend te volgen. http://rtvlansingerland.nl/radio/luister-en-kijk-mee/ (of via de kabel en ether, zie http://rtvlansingerland.nl/radio/)

Alle content staat op hun speciale Roparunpagina (die je snel bij je favorieten moet zetten) http://rtvlansingerland.nl/roparun/ waar vlogs te vinden zijn.
Ook zij hebben app waar je kunt zien waar we op de route zijn http://app.rtvlansingerland.nl/ en waar we content voor zullen aanleveren. Denk aan interviews en beeldmateriaal.
Alle informatie uit de eerste hand staat uiteraard op de diverse kanalen die we zelf in beheer hebben waarbij de Facebookpagina onze hoogste prioriteit heeft.

Facebook : https://www.facebook.com/jatogniettan/
Twitter : https://twitter.com/jatogniettan
Instagram : https://www.instagram.com/roparunteamjatogniettan/

Doneren kan via https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/?team_id=923

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *