Eerste teambijeenkomst, en hoe te steunen?

Gisteren hebben we met ons team Jatogniettan de eerste teambijeenkomst gehouden in WorldHotel Wings.

Tijdens de meeting hebben we de nieuwkomers ingelicht over het wel en wee tijdens de Roparun en zijn de doelen die we ons al team gesteld hebben voor 2019 besproken. In overleg werd de nieuwe indeling van de etappes besproken en hoe we denken dit jaar weer een mooi bedrag op te kunnen halen voor de Roparun. Uiteraard werd de avond afgesloten met een drankje want plezier staat bij ons team, naast het ophalen van veel geld, voorop.

Hoe kunnen jullie ons (en dus de Roparun) steunen?

1.) Door direct geld te doneren op de donatiesite. Kies voor het team (335) of een van de teamleden die je kent. https://donaties.roparun.nl/doneren?team=923

2.) Door een donatie in natura. Heb je bijvoorbeeld een winkel en je hebt een doosje AA-drink op de plank staan die in juli over datum gaat dan kunnen wij die goed gebruiken. We kunnen veel zaken gebruiken tijdens het weekend zelf (we hebben 22 monden te voeden en vier busjes die we naar Parijs en weer terug moeten laten rijden, dat kost ook brandstof).

3.) Door loten te kopen. Loten kosten 2,50 per stuk en je kunt er mooie prijzen mee winnen. Alle teamleden hebben 40 loten te verkopen dus neem contact met ons op via Facebook om loten te kopen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *